This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Ady Endre (ЭНДРЕ АДИ), Hungarian bibliography

Image of Ady Endre (ЭНДРЕ АДИ)
Ady Endre (ЭНДРЕ АДИ)
(1877–1919)

Bibliography

1899 Versek
1903 Még egyszer
1906 Új versek
1907 Vér és arany
1908 Az Illés szekerén
1909 Szeretném, ha szeretnének
1910 Így is történhetik
1911 Minden titkok versei
1912 A menekülő élet
1912 Margitka élni akar
1918 A halottak élén

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap