This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Šrámek, Fráňa, Hungarian bibliography

Image of Šrámek, Fráňa
Šrámek, Fráňa
(1877–1952)

Bibliography

Próza:
Sláva života (1903)
Ejhle člověk (1904)
Sedmibolestní (1905)
Kamení, srdce a oblaka (1906)
Stříbrný vítr (1910)
Křižovatky (1913)
Tělo (1919)
Žasnoucí voják (1924)
Past (1931)
Poezie:
Života bído, přec tě mám rád (1905)
Modrý a rudý (1906)
Splav (1916)
Básně (1926)
Nové básně (1928)
Ještě zní (1933)
Rány, růže (1945)
Dramata:
Červen (1905)
Léto (1915)
Hagenbek (1920)
Měsíc nad řekou (1922)
Plačící satyr (1923)
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap