This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Fekete István, Hungarian bibliography

Image of Fekete István
Fekete István

Bibliography

A koppányi aga testamentuma, r., 1937;
Zsellérek, r., 1939 ; Csí, elb., 1940;
Öreg utakon, elb., 1941;
Hajnal Badányban, r., 1942;
Egy szem kukorica, elb., 1944;
Emberek között, r., 1944;
Gyeplő nélkül, r., 1947;
Tíz szál gyertya, elb., 1948;
Halászat, tankönyv, 1955;
Kele, r., 1955;
Lutra, r., 1955;
Bogáncs, r., 1957;
Tüskevár, r., 1957;
Téli berek, r., 1959;
Köd, vadásztörténetek, 1960;
Pepikert, a szarvasi arborétum története és leírása, 1960;
Kittenberger Kálmán élete, regényes életr., 1962;
Őszi vásár, elb., 1962;
Csend, r., 1965;
Huszonegy nap, elb., 1965;
Vuk, r., 1965;
Hu, r., 1966;
Barangolások, elb., 1968;
Ballagó idő, életrajzi r., 1970;
Rózsakunyhó, elb., karcolatok, 1973;
Tarka rét, elb., v., 1973;
Csí és más elbeszélések, 1974;
Harangszó, elb., v., Torontó, 1975;
Búcsú, elb., 1979;
Ködös utak, vál. elb. és kisr., 1979;
Vadászatok erdőn, mezőn, elb., 1987;
Erdei utakon, elb., 1987;
Vasárnap délután, elb., Szeged, 1991;
Magasles [Nagy Domokos Imrével], ifj. r., 1993;
Derengő hajnal, r., 1994;
Őszi vásár, elb., 1994;
Cönde. Csend, két kisr., 1994;
Végtelen út, r., 1994;
Kelével, Bogánccsal Tüskevárig. F. I. 100 ismeretlen levele, 1935-1970, Ajka, 1994;
Régi karácsony, elb., 1995;
Állattörténetek, kisr., Kaposvár, 1995;
Barangolások, elb., Bécs, 1995;
Vuk, elb., Kaposvár, 1996;
Tíz szál gyertya, elb., 1996;
Ci-Nyi, három kisr., 1996;
Búcsú, vál. elb., 1996;
Számadás, vál. elb., 1997;
Három karácsony, színmű, Szeged, 1997;
A három uhu és más történetek, 1997;
Vuk, Csí és más állattörténetek, 1997.
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap