This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Karinthy Frigyes, Hungarian bibliography

Image of Karinthy Frigyes
Karinthy Frigyes

Bibliography

1912 Esik a hó (versek)
1912 Görbe tükör (humoreszkek)
1912 Így írtok ti (irodalmi paródiák)
1915 Utazás Faremidóba (képzelt útirajz)
1916 Tanár úr, kérem (novellaregény)
1917 Így láttátok ti (publicisztika)
1918 Krisztus és Barabás (publicisztika)
1918 Csak semmi háború (cikkek)
1918 A bűvös szék (dráma)
1921 Capillária (regény, az Utazás Faremidóba folytatása)
1922 Vitéz László színháza
1930 Nem mondhatom el senkinek (versek)
1937 Mennyei riport (szatíra)
1937 Utazás a koponyám körül (dokumentumregény)
1938 Üzenet a palackban (versek)


forrás: www.hunlit.hu
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap