This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Różewicz, Tadeusz, Polish bibliography

Image of Różewicz, Tadeusz
Różewicz, Tadeusz
(1921–2014)

Bibliography

Niepokój, 1947. / Nepokoj, Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry, 1961.

Czerwona rękawiczka, 1948.

Nasz starszy brat, 1992.

Rozmowa z księciem, 1960.

Głos Anonima, 1961.

Nic w płaszczu Prospera, 1962.

Twarz, 1964.

Twarz trzecia, 1968.

Kartoteka, 1968.

Stara kobieta wysiaduje, 1969.

Na czworakach, 1972.

Białe małżeństwo, 1975.

Pułapka, Warszawa: Czytelnik, 1982.

Płaskorzeźba, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 1991.

Zawsze fragment, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 1996.

Kartoteka rozrzucona, Kraków: WL, 1997.

Zawsze fragment. Recycling, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 1998.

Matka odchodzi, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 1999.

Nożyk profesora, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 2001./ Profesorov nožík, Drewo a srd, 2001.

Szara strefa, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 2002.

Wyjście, Wrocław: Wydawnictwo Dolnośląskie, 2004.

nauka chodzenia, Wrocław: Biuro Literackie, 2007

Kup kota w worku, Wrocław: Biuro Literackie, 2008

 

Trauma (výber z tvorby), TATRAN, 1988.

 

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap