This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Halas, František, Hungarian bibliography

Image of Halas, František
Halas, František
(1901–1949)

Bibliography

Já se tam vrátím (1947)
Španělský podzim Františka Halase, fakta a dokumenty (1959)
Křik koruny české (1947) - ve Francii roku 1940 pod názvem Hlasy domova
Thyros (1932)
Mladé ženy (1945)
Sépie (1927)
Kohout plaší smrt (1930)
Tvář (1931)
Tiše (1932)
Hořec (1933)
Torzo naděje (1938)
Dokořán (1936)
Staré ženy (1935)
Dělnice (1946)
Naše paní Božena Němcová (1940)
Ladění (1942)
Do usínání (1942)
Počitadlo (1948)
Láska a Smrt (1938) antologie folklorní poezie společně s V. Holanem
Barikáda (1945)
V řadě (1948)
A co? (1957)

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap